Vendégkönyv

S. Gabriella

A frissítő svédmasszázsról:

"Mindenkinek csak ajánlani tudom! Igen rossz állapotban volt a hátam, nyakam mikor először találkoztunk. De a varázskezek rövid idő alatt eredményt értek el. Néhány masszőrnél már jártam, de ennyire senki kezei alatt nem tudtam ellazulni, kikapcsolni. Nagyon köszönöm!"

B. Csabi

A frissítő svédmasszázsról:

"Néhány alkalom után (és miután megfogadtam Ildi jó pár jó tanácsát :) ), elmúlt a hátfájásom és sokkal jobban érzem magam a bőrömben. Köszönöm! :)"

Z. Zsuzsanna

Az ayurvédikus indiai és a frissítő svédmasszázsról: 

"Annyira örülök, hogy rátaláltam Ildire...! Pár masszőrnél jártam előtte, de soha nem éreztem magam úgy, mint nála, már a legelső alkalommal is. 
Ildi kedves, barátságos, közvetlen, a hely otthonos, melegséges, nagyon tetszik. Ildi nagyon közvetlen, és számomra egyből az jött át, hogy igazi szakember, aki valóban ért ahhoz, amit csinál és igazán szívvel-lélekkel is csinálja.
Hamar el tudtam lazulni, felengedni, úgy éreztem, megvan a közös hang, nem éreztem magam feszélyezve, ami engem is meglepett.
Határozottan azt gondolom, hogy soha nem voltam még ilyen hozzáértő kezekben, és Ildinek valóban Varázskeze van!
Mintha újjászülettem volna. Nem is mintha... ;)
Ildi masszázsa, hozzáértése, a személyisége, a hangulat, amit teremt, és a fizikai és lelki változás utána-elképesztő! Mindenképpen szívből ajánlom Őt!
Köszönöm, Ildi! :)"

Szelíd masszázs Kispesten

Cs. Éva

A kombinált svédmasszázsról:

"Jópár masszőrt kipróbáltam már, de még senkinél nem tapasztaltam olyan eredményeket mint Ildikónál. Irodai ülőmunkát végzem ezért a nyakam szinte állandóan be van állva. Már az első alkalom után jelentős javulást tapasztaltam. Ezt az élményt csak fokozta az az ősnyugalom, ami Ildikóból áradt. Komolyan csak ajánlani tudom. Felüdülés testnek-léleknek."

K-M. Mónika

A kombinált svédmasszázsról:

"Hosszú tervezetés és pár száz kilométer megtétele után eljutottam végre Ildikóhoz! Csak ajánlani tudom a Varázsérintés szolgáltatásait! Pontosan azt nyújtja, amit ígér! Minden percét imádtam! Köszönöm Ildikó!"

K. Boglárka

A frissítő svédmasszázsról:

"Mit is mondhatnék?

Én aki régen még egy fél órás masszázst is alig bírtam végigszenvedni, két kezelésnek köszönhetően eljutottam oda, hogy másfél óra után még maradni szeretnék Ildinél. ;)

Részemről ez a legnagyobb elismerés, amit masszőr felé csak adhatok - az élmény pedig úgyis mindenki számára egyéni. ;)

Egy biztos, teljes szívemből ajánlom mindenkinek a kispesti VARÁZSÉRINTÉST, mert utána más lesz az élet. :) Hálásan köszönöm, hogy rendszeres vendéged lehetek."

S. Szilvia

A frissítő svédmasszázsról:

"Ildikó egy csoda, amit pedig a kezeivel művel az tényleg varázslat!!! Minden egyes alkalommal újjá születek! Teljes ellazulás a testnek és a léleknek!!! Csak ajánlani tudom!!!!"

S. Edit

A frissítő svédmasszázsról:

"Csak ajánlani tudom Ildit, csodálatos embert ismerhettem meg, és nem mellesleg fantasztikusan masszíroz, ezúton is köszönöm."

Szelíd masszázs Kispesten

Zé Zé

A frissítő svédmasszázsról:

"Jó pár masszőrön túl voltam már, mikor az év elején megint rám jött a gyúrhatnék érzése: kezdenem kéne valamit a hátamon lévő betontömbbel. Fájni nem fájt, de ropogott. 

Az interneten keresgélve találtam meg Ildi weboldalát, elolvastam a masszás-filozófiáját is (amit rögtön A3-asban kinyomtattam 42 példányban!!!) és mivel én is így vélekedem a dologról, rögtön foglaltam is egy időpontot.
Odamentem és IGEN!!! Már az első alkalommal ki tudta lazítani azt a csomót a lapockám mellett/fölött, amit eddig senki se, mindezt úgy, hogy a várt "összecsinálommagamafájdalomtól" helyett kellemes, ellazuló élményben volt részem. Az első alkalommal 60 percet voltam, de utána átálltam 90-re, mert így a lábamra, nyakamra is jut elég idő, mert hát ott is volt tennivaló rendesen.

A második alkalommal kaptam egy könnyed fejmasszást, ami igen nagy mértékben segített ellazulni (annyira hogy a hazafelé induláskor kocsiba majdnem a csomagtartón keresztül szálltam be).
A 2 hónapos rendszeresem masszírozás után a hátam mérföldekkel könnyebb lett és a közérzetem is nyugodtabbá vált, tehát nyugodt szívvel ajánlom Ildit mindenkinek, mert a szakmát olyan magas szinten műveli, hogy azt a profizmus szó csak alulról közelíti."

B. Ági

Aphrodité titkáról, az indiai ayurvédikus masszázsról: 

"Kedves Ildikó!
Munkakörömnél fogva 8 óránál is többet ülök számítógép előtt és az évek alatt kialakult nálam rossz tartás, fájdalmas nyak, váll, hát ,és még sorolhatnám hosszan...
Említettem, hogy kipróbáltam más masszírozás típusokat is, de sajnos nem vált be egyik sem.
Így jutottam el Hozzád és az általad ajánlott ayurvedikus masszázshoz;
Kellemes környezetben, halk háttérzene fogadott.
A masszírozás megkezdése előtt alaposan kikérdeztél, hogy a kezelés során, te az én egyéni problémámra tekintettel , fájdalmasabb testrészeimre különösen odafigyelve masszírozzál majd és én teljesen áttudjam magam adni a masszázs élvezetének.
Minden apróságra figyeltél, jól és kényelmesen fekszem-e, nem fázom, az olaj amivel dolgozol nem forró-e ...
A relaxáló hatású, közepesen erős masszírozás során testem mindkét oldalán lépésről lépésre haladva a lábujjamtól, a talpamon a fontos reflex pontokat is érintve a fejem búbjáig átmasszíroztál ezzel a kellemesen meleg kókuszolajjal. Beindítva, serkentve a nyirokereket is, hogy kiürüljön a szervezetemből a felhalmozódott méreganyag. A kezelés során szinte éreztem, ahogy egyre jobban ellazulok, megnyugszom, kellemes borzongás fog el és elmúlik a fájdalmam. Megszűnik az idő és súlytalanná válok.
Szeretném megköszönni azt a kényeztető masszázst, amit kaptam tőled. A kezelésre szánt 90 perc egy szempillantás alatt véget ért és a masszírozás után teljes testi-lelki megújulást és feltöltődést érzek. Egyszóval mintha elvarázsoltak volna.
EGY CSODÁLATOS UTAZÁSBAN VOLT RÉSZEM!!!.
Kedves  MINDENKI!
Csak ajánlani tudom ezt a masszázs típust. Mindenkinek aki szeretné ezt az utazást átélni.
Próbáljátok ki és megszeretitek!"

K. Zsolt

A kombinált masszázsról:

"Varázsérintés? Valóban az. Minden alkalom újjászületés testben és lélekben egyaránt. Függővé tesz az első pillanatól ha képes vagy legyőzni saját gyengeségeid, és átengeded magad ennek a 90 percnyi csodának . Köszönöm minden percét......."

B-Sz. Anett

A frissítő svédmasszázsról:

"Ritkán vagyok gondban a szavakkal, de vannak dolgok, amiket nehéz leírni, pontosan ilyen Ildikó kezei alatt is feküdni, leírhatatlan csoda.
Testi, lelki feltöltődés hétről-hétre.Ildikóban nem csak egy masszőrt, de egy fantasztikus embert is megismerhettem, amiért nagyon hálás vagyok."

Szelíd masszázs Kispesten

Gy. Brigitta

A frissítő svédmasszázsról:

"Már közel egy éve járok Ildikóhoz és rendkívül értékelem, hogy érezhetően, alkalomról alkalomra fejlődik, új technikákkal áll elő és személyre szabja az alkalmazásukat. Köszönjük, hogy ezt megteszed a vendégeidért, Ildikó!
Nagyon kellemes légkört teremt a vendégei számára, nagyon gyorsan és agilisan leolvassa az embert és igazodik a személyiségéhez, aktuális testi és lelki állapotához.

Mindenkinek ajánlom, hogy gyorsan foglaljon időpontot, nem fogja megbánni!"

L-né K. Krisztina

A frissítő svéd- és az ayurvédikus masszázsról:

"Fantasztikus élményben volt részem Ildikó kezei között. Jó pár hely kipróbálása után számomra a hatékony masszázs egyet jelentett a fájdalommal... Pedig nem! Ezt itt tapasztaltam meg. És akkor még nem volt szó Ildikó elbűvölő személyiségéről, kedves, gondoskodó hozzáállásáról!"

Sz. Zsófi

korábbi mentorom

"Ahogy haladunk előre az időben, egyre jobban érzem, hogy Ildi fantasztikus választás volt!

Ami nekem 15-év után már nem ment az nála csuklóból és természetesen működik!
Masszázs közben figyelme, szíve-lelke ott van a pillanatban!
A teljes odaadás szépsége az érintés varázsával!"

W. T. Ildikó

A frissítő svédmasszázsról: 

"Az oldal neve mindent elmond: "Varázsérintés" 
Gyógyít, megnyugtat, ellazít. Imádom!
Köszönöm Ildikó!"

Szelíd masszázs Kispesten

G. Emese

A frissítő svédmasszázsról: 

"Egy fantasztikus feltöltő-sziget, igazi Varázslóval. Köszönöm, nagyon jól éreztem magam.

Jelentkezzetek be gyorsan, ezt nem szabad kihagyni!"

K. Bettina

A frissítő svédmasszázsról:

"A svédmasszázs bérletet születésnapomra kaptam, és talán az egyik leghasznosabb és legjobb ajándék volt. :) Elindított egy olyan vonalon, amelyet nem szeretnék megszakítani. Hétről-hétre várom a következő alkalmat, mikor végre elfogalhatom a masszázsasztalt.

Köszönöm szépen az élményt, mind a masszázs részeről, mind a közben körülvevő hangulat részéről ;)"

T. Éva Marianna

A frissítő svédmasszázsról:

"Egész életemben rajongok a masszázsért. Van jó még jobb stb. Nagyon sokszor sokan maszíroztak,de Ildikónál nem masszázst kapunk,hanem egy élményt egy teljes testi-lelki megújulást. A varázsérintés igaz és találó név. Igazán profi tudása mellett olyan személyiség aki pár perc után olyan légkört teremt ezer éve ismerítek egymást. Nekem nála lenni másfél órát jobb egy wellnes hétvégénél. Ennyire szeressük már magunkat! Mindenkinek ajánlom próbálja ki. Nem fog csalódni!."

K. Csilla

A masszázsélményekről:

"Kedves Ildikó ! Köszönöm, hogy megismertelek, köszönöm a figyelmességedet, azt a szakmai tudásodat amivel, minden héten találkozom nálad. S köszönöm azokat a masszás közbeni beszélgetéseket amivel emberileg is közelebb kerülhettünk egymáshoz. Kiváló masszőr vagy, s egy olyan személyiség ami sok pluszt tud adni a kezelések alatt. Sok sok örömöt és sikert kívánok a munkádhoz, s jövőre veled ugyan ott.."

Szelíd masszázs Kispesten

K. Csilla

A frissítő svédmasszázsról:

"A magam részéről csak legekben tudok beszélni. Mind a személyisége, mind a tudása, s a kisugárzása teljesen elvarázsol. Kellemes környezet, nagy odafigyelés az egyéni problémára, s teljes odadással történő masszás gyógyulás a testnek, s megnyugvás a léleknek. Mindenkinek teljesen jó szívvel ajánlom."

B. Robi

A frissítő svédmasszázsról: 

" Kedves Ildikó!
Szeretnék beszámolni a vasárnapi masszázs hatásáról. Hétfőn enyhe, izomlázhoz hasonló érzés volt a hátamban, de nem volt zavaró és keddre el is múlt. Sokkal érezhetőbb az, hogy azóta lazábbnak, könnyebbnek érzem a hátam, ami nagyon jó érzés. Köszönöm szépen! :) "

B. Judit

Kineziológus / Holisztikus oktató, gyógyító

Aphrodité titkáról, az ayurvédikus indiai masszázsról: 

"Ma délelőtt Ildinél jártam, már nem először és biztos vagyok benne nem is utoljára és megtapasztalhattam ezt a csodát...

Tapasztalt masszázsra járó vagyok, de ilyen élményben most volt részem először. Az élmény mélysége biztosan sokban függ attól, mennyire képes az ember nyitott, befogadó és önátadó lenni, nálam nincs is ezzel gond, de azt érzem Ildi kisugárzása, önátadása, tudása, gondoskodása ezt megsokszorozta.Az érintése valóban maga a Varázslat.Az újjászületésem éltem, testben és lélekben. Ajánlom mindenkinek szeretettel 😃"

F. M. Laci

Vízfutár

A frissítő svédmasszázsról:

"Köszönöm szépen a tegnap reggeli masszázst! Túl azon, hogy nagyon kellemes élmény volt, úgy éreztem, hogy feltöltődtem energiával, és ma egész nap könnyedén mozogtam. Ez nekem nagyon fontos, mert vízfutár vagyok, nehéz ballonokat cipelek, és egy korábbi sérülés miatt állandóan fáj a vállam... most ennek nyoma sem volt! "

Ebből is látszik, hogy egy vasárnapi masszázs után vidámabban indul még a hétfő reggel is. 😃"

Szelíd masszázs Kispesten

Robi és Gyöngyi

A frissítő svédmasszázsról:

"Véletlenszerűen találtunk rá Ildikóra az interneten és azért valljuk be ilyenkor szükség van némi bizalom megelőlegezésre. Hát megérte! Aki a Varázsérintés Szalonba betér, egy korrekt, minőségi és nagyon hasznos kezelésen fog részt venni, ami az egészségére biztosan jó hatással lesz. Csak ajánlani tudjuk mindenkinek. Robi és Gyöngyi"

W. Rihardné

Csakraharmonizálásról:

"Nyertem! Mindenképpen, ugyanis a harmonizáló kezelést is megnyertem, és vele együtt Ildit is. Minden nekünk dolgozott aznap, csodaszép idő volt, vasárnap is volt, kedvünk még nagyobb lett elmenni bár messze van. Kellemes hangulat fogadott és egy igazán kedves, megnyerő személyiség. Már a hangja is elvitt egy másik dimenzióba, a kezelés alatt meg a mennyországban jártam. Nem gondoltam volna hogy ennyire tud hiányozni az érintés. Nem akartam tudomásul venni hogy egyszer vége lesz.Eszelős módon akartam még és még! Feltöltött, repülök, eufória imádat. Ezt nem lehet leírni annyival hogy jó volt, ilyen volt olyan volt. Ezt át kell élni! Mindenkinek!! Köszönöm neked drága."

F. Krisztina

Csakraharmonizálásról:

"Ildikóhoz egy nyeremény által jutottam el. Nem tudtam még mi vár rám,,nagyon kiváncsi és izgatott voltam. Viszont kellemes meglepetés várt, mikor a kezelést megkezdte. El tudtam lazulni,,,el tudtam engedni a problémáimat,, Amit Ildikótól kaptam, az számomra egy testi- lelki felüdülés volt,,, ez az egy óra felért egy hétvégi wellnessel. Teljesen jól éreztem magam,,,, Őt csak ajánlani tudom mindenkinek...... Köszönöm Ildikó ! :) puszi"