Ki vagyok én?

Filler Ildikó vagyok, varázslatos érintésű masszőr. A kezeim közt eltűnik a stressz, elszáll a feszültség, oldódnak a görcsök, és megszűnik a fájdalom.

Jelenleg a frissítő svédmasszázs, reflexológiás talpmasszázs és az ayurvédikus indiai olajos testmasszázs fogásait, a tanfolyamok során tanultakat használom egy-egy kezelés során. 

Mindig személyre szabom a masszázst. Mit jelent ez?

Van, aki svédmasszázsra foglal időpontot, és mégis az indiai ayurvédikus masszázstechnikát használom a lábai kezelésre.  Miért? Mert pl. látom, hogy vizesedik, visszeres, és akkor bizony más jellegű kezelést igényel.

Mindig is szerettem masszírozni. Az elmúlt 3 évben a hivatásom és a küldetésem találtam meg a masszázsban.

A fájdalom, a feszültség hátterében sokszor lelki okok húzódnak meg, ezért a masszázs során arra is figyelek, hogyan érzed magad, mi kavarog benned, mennyire jár az agyad. A Varázsérintés attól varázslatos, hogy én hiszek abban, maga az érintés bír gyógyító erővel.

A masszázs egy nagyon hatékony, ugyanakkor hihetetlenül bensőséges kezelési forma, ezért úgy gondolom, hogy rendkívül fontos a masszőr személye is. Amikor választasz, akkor nem csak egy szalon, vagy technika mellett teszed le a voksod, hanem olyan masszőrt szeretnél találni: 

 • akinek a kisugárzása szimpatikus számodra, 
 • aki képes rád hangolódni, 
 • aki képes feltérképezni a tested jelezte problémákat, gondokat, fájdalmas pontokat, 
 • aki képes elnyerni a bizalmad annyira, hogy a magadra szánt időd, az ÉNIDŐD, megoszd vele, hogy rá bízd magad, a tested,
 • aki képes meghallgatni, ugyanakkor lehet vele beszélgetni is,
 • és nem utolsó sorban, aki képes hatékonyan segíteni a problémádon, amivel hozzá fordultál.
 • aki képes egyre hosszabb távon is fájdalommentes napokat biztosítani a számodra az általa alkalmazott masszázstechnikával. 

Szerintem az a bizonyos ördögfióka a részletekben rejlik. 

Ezért is van az, hogy hónapról hónapra újabb masszázsfogásokat tanulok és alkalmazok. Figyelek a vendégeim kimondott és ki nem mondott igényeire is. 

Hogy ez miben nyílvánul meg?

 • Például memóriahabos fejtámlával teszem kellemesebbé a hasonfekve töltött időt. Ami tegyük hozzá átlag 45-60 percet is jelenthet. 
 • Minden mentes kókusz-, olíva- és szezámolaj keveréket készítek a masszázshoz, mert jómagam is allergiára, ekcémára vagyok hajlamos. 
 • Magát az olajkeveréket a bőrnek kellemes hőmérsékletűre melegítem, mert brrrrr, nincs kiábrándítóbb érzés a testre kent hideg olajnál. 
 • A különösen fázós vendégekre is gondolok, elektromos melegítőpárna bújik meg a lepedő alatt, amit egy sóhajtásra könnyedén bepöccintek.

Szelíd masszázs Kispesten

Mások írták rólam

Időrendben:

1. Kovács Márta, DÉT-szakértő, tudásmultiplikátor által készített legelső interjú. Amikor még nagyon féltem és nagyon igyekeztem titkolni: https://www.eletutkonzultacio.hu/ujratervezes-40-felett-9-az-onismeret-kulcs/

2. Orbán Erika, a nyitott szemmel járó újságíró kérdezett a saját magazinja oldalán. Még mindig sokat izgultam, hogy valóban jó úton járok-e: https://www.alkotonok.hu/foldon-jaro-varazslo/

3. Adorján Adrienn, aki bővelkedik női kurázsiban arra volt kíváncsi, milyen terveim vannak a kézzel festett üvegórákkal: https://www.noikurazsi.hu/blog/2017/08/21/varazslat-uveg-ora/

4. Dobó Maitz Petra, aki nagyon régóta vezeti a D e l u x e elnevezésű blogját a cafeblog keretein belül felfedezte, hogy olykor-olykor meséket is írok: www.szeretlekmagyarorszag.hu/egyedi-kezzel-festett-uvegorakat-keszit-az-uvegvarazslo/

5. Vida Ági, a Gazdagmami és csapata lehetőséget adott egy teljesebb körű bemutatkozásra: https://vallalkozonok.org/vallalkozonoi-sikertortenetek/bemutatkozik-filler-ildiko-a-varazslatos-erintesu-masszor-es-uvegvaraszlo

7.  Kovács Márta, a pályaválasztás szakértője 3 év elteltével újra megkeresett. Egy videóinterjú formájában válaszoltam a kérdéseire. 

A pár másodperces szösszenetet ITT találod.

6. Oláh Erika a Hazaköltöző magyaroknak nyújt segítséget és támogatást fontos információk megosztásával és ugyanakkor kitűnő grafológus is. Ő azzal keresett meg, hogy meséljek arról, milyen ma Magyarországon egy vállalkozónő élete: 

https://https://goo.gl/mQqJdi