Vendégkönyv

Mit mondanak, akik megtapasztalták a varázsérintést

T. Éva Marianna

A frissítő svédmasszázsról: 

"Egész életemben rajongok a masszázsért. Van jó még jobb stb. Nagyon sokszor sokan maszíroztak,de Ildikónál nem masszázst kapunk,hanem egy élményt egy teljes testi-lelki megújulást. A varázsérintés igaz és találó név. Igazán profi tudása mellett olyan személyiség aki pár perc után olyan légkört teremt ezer éve ismerítek egymást. Nekem nála lenni másfél órát jobb egy wellnes hétvégénél. Ennyire szeressük már magunkat! Mindenkinek ajánlom próbálja ki. Nem fog csalódni!."

B. Ági

Aphrodité titkáról, az indiai ayurvédikus masszázsról: 

"Kedves Ildikó!
Munkakörömnél fogva 8 óránál is többet ülök számítógép előtt és az évek alatt kialakult nálam rossz tartás, fájdalmas nyak, váll, hát ,és még sorolhatnám hosszan...
Említettem, hogy kipróbáltam más masszírozás típusokat is, de sajnos nem vált be egyik sem.
Így jutottam el Hozzád és az általad ajánlott ayurvedikus masszázshoz;
Kellemes környezetben, halk háttérzene fogadott.
A masszírozás megkezdése előtt alaposan kikérdeztél, hogy a kezelés során, te az én egyéni problémámra tekintettel , fájdalmasabb testrészeimre különösen odafigyelve masszírozzál majd és én teljesen áttudjam magam adni a masszázs élvezetének.
Minden apróságra figyeltél, jól és kényelmesen fekszem-e, nem fázom, az olaj amivel dolgozol nem forró-e ...
A relaxáló hatású, közepesen erős masszírozás során testem mindkét oldalán lépésről lépésre haladva a lábujjamtól, a talpamon a fontos reflex pontokat is érintve a fejem búbjáig átmasszíroztál ezzel a kellemesen meleg kókuszolajjal. Beindítva, serkentve a nyirokereket is, hogy kiürüljön a szervezetemből a felhalmozódott méreganyag. A kezelés során szinte éreztem, ahogy egyre jobban ellazulok, megnyugszom, kellemes borzongás fog el és elmúlik a fájdalmam. Megszűnik az idő és súlytalanná válok.
Szeretném megköszönni azt a kényeztető masszázst, amit kaptam tőled. A kezelésre szánt 90 perc egy szempillantás alatt véget ért és a masszírozás után teljes testi-lelki megújulást és feltöltődést érzek. Egyszóval mintha elvarázsoltak volna.
EGY CSODÁLATOS UTAZÁSBAN VOLT RÉSZEM!!!.
Kedves  MINDENKI!
Csak ajánlani tudom ezt a masszázs típust. Mindenkinek aki szeretné ezt az utazást átélni.
Próbáljátok ki és megszeretitek!"

K. Csilla

A masszázsélményekről:

"Kedves Ildikó ! Köszönöm, hogy megismertelek, köszönöm a figyelmességedet, azt a szakmai tudásodat amivel, minden héten találkozom nálad. S köszönöm azokat a masszás közbeni beszélgetéseket amivel emberileg is közelebb kerülhettünk egymáshoz. Kiváló masszőr vagy, s egy olyan személyiség ami sok pluszt tud adni a kezelések alatt. Sok sok örömöt és sikert kívánok a munkádhoz, s jövőre veled ugyan ott.."

K. Csilla

A frissítő svédmasszázsról:

" A magam részéről csak legekben tudok beszélni. Mind a személyisége, mind a tudása, s a kisugárzása teljesen elvarázsol. Kellemes környezet, nagy odafigyelés az egyéni problémára, s teljes odadással történő masszás gyógyulás a testnek, s megnyugvás a léleknek. Mindenkinek teljesen jó szívvel ajánlom. "

B. Robi

A frissítő svédmasszázsról: 

" Kedves Ildikó!
Szeretnék beszámolni a vasárnapi masszázs hatásáról. Hétfőn enyhe, izomlázhoz hasonló érzés volt a hátamban, de nem volt zavaró és keddre el is múlt. Sokkal érezhetőbb az, hogy azóta lazábbnak, könnyebbnek érzem a hátam, ami nagyon jó érzés. Köszönöm szépen! :) "

B. Judit

Kineziológus / Holisztikus oktató, gyógyító

" Ma délelőtt Ildinél jártam, már nem először és biztos vagyok benne nem is utoljára és megtapasztalhattam ezt a csodát... 

Tapasztalt masszázsra járó vagyok, de ilyen élményben most volt részem először. 
Az élmény mélysége biztosan sokban függ attól, mennyire képes az ember nyitott, befogadó és önátadó lenni, nálam nincs is ezzel gond, de azt érzem Ildi kisugárzása, önátadása, tudása, gondoskodása ezt megsokszorozta.
Az érintése valóban maga a Varázslat.
Az újjászületésem éltem, testben és lélekben. 
Ajánlom mindenkinek szeretettel 😃 "

 F. M. Laci

Vízfutár 

A frissítő svédmasszázsról:

" Köszönöm szépen a tegnap reggeli masszázst! Túl azon, hogy nagyon kellemes élmény volt, úgy éreztem, hogy feltöltődtem energiával, és ma egész nap könnyedén mozogtam. Ez nekem nagyon fontos, mert vízfutár vagyok, nehéz ballonokat cipelek, és egy korábbi sérülés miatt állandóan fáj a vállam... most ennek nyoma sem volt! "

Ebből is látszik, hogy egy vasárnapi masszázs után vidámabban indul még a hétfő reggel is. 😃

W. Rihardné

Csakraharmonizálásról:

" Nyertem! Mindenképpen, ugyanis a harmonizáló kezelést is megnyertem, és vele együtt Ildit is. 
Minden nekünk dolgozott aznap, csodaszép idő volt, vasárnap is volt, kedvünk még nagyobb lett elmenni bár messze van. 
Kellemes hangulat fogadott és egy igazán kedves, megnyerő személyiség. 
Már a hangja is elvitt egy másik dimenzióba, a kezelés alatt meg a mennyországban jártam. Nem gondoltam volna hogy ennyire tud hiányozni az érintés. 
Nem akartam tudomásul venni hogy egyszer vége lesz.
Eszelős módon akartam még és még! 
Feltöltött, repülök, eufória imádat. 
Ezt nem lehet leírni annyival hogy jó volt, ilyen volt olyan volt. 
Ezt át kell élni! Mindenkinek!! 
Köszönöm neked drága. "

F. Krisztina

Csakraharmonizálásról:

" Ildikóhoz egy nyeremény által jutottam el. Nem tudtam még mi vár rám,,nagyon kiváncsi és izgatott voltam. Viszont kellemes meglepetés várt, mikor a kezelést megkezdte. El tudtam lazulni,,,el tudtam engedni a problémáimat,, Amit Ildikótól kaptam, az számomra egy testi- lelki felüdülés volt,,, ez az egy óra felért egy hétvégi wellnessel. Teljesen jól éreztem magam,,,, Őt csak ajánlani tudom mindenkinek...... Köszönöm Ildikó ! :) puszi "