Vendégkönyv

Mit mondanak, akik megtapasztalták a varázsérintést

K. Csilla


" A magam részéről csak legekben tudok beszélni. Mind a személyisége, mind a tudása, s a kisugárzása teljesen elvarázsol. Kellemes környezet, nagy odafigyelés az egyéni problémára, s teljes odadással történő masszás gyógyulás a testnek, s megnyugvás a léleknek. Mindenkinek teljesen jó szívvel ajánlom. "

B. Robi


" Kedves Ildikó!
Szeretnék beszámolni a vasárnapi masszázs hatásáról. Hétfőn enyhe, izomlázhoz hasonló érzés volt a hátamban, de nem volt zavaró és keddre el is múlt. Sokkal érezhetőbb az, hogy azóta lazábbnak, könnyebbnek érzem a hátam, ami nagyon jó érzés. Köszönöm szépen! :) "

B. Judit

Kineziológus / Holisztikus oktató, gyógyító

" Ma délelőtt Ildinél jártam, már nem először és biztos vagyok benne nem is utoljára és megtapasztalhattam ezt a csodát... 

Tapasztalt masszázsra járó vagyok, de ilyen élményben most volt részem először. 
Az élmény mélysége biztosan sokban függ attól, mennyire képes az ember nyitott, befogadó és önátadó lenni, nálam nincs is ezzel gond, de azt érzem Ildi kisugárzása, önátadása, tudása, gondoskodása ezt megsokszorozta.
Az érintése valóban maga a Varázslat.
Az újjászületésem éltem, testben és lélekben. 
Ajánlom mindenkinek szeretettel 😃 "

 F. M. Laci

Vízfutár 

Aresz mulatságáról:

" Köszönöm szépen a tegnap reggeli masszázst! Túl azon, hogy nagyon kellemes élmény volt, úgy éreztem, hogy feltöltődtem energiával, és ma egész nap könnyedén mozogtam. Ez nekem nagyon fontos, mert vízfutár vagyok, nehéz ballonokat cipelek, és egy korábbi sérülés miatt állandóan fáj a vállam... most ennek nyoma sem volt! "

Ebből is látszik, hogy egy vasárnapi masszázs után vidámabban indul még a hétfő reggel is. 😃

W. Rihardné

Csakraharmonizálásról:

" Nyertem! Mindenképpen, ugyanis a harmonizáló kezelést is megnyertem, és vele együtt Ildit is. 
Minden nekünk dolgozott aznap, csodaszép idő volt, vasárnap is volt, kedvünk még nagyobb lett elmenni bár messze van. 
Kellemes hangulat fogadott és egy igazán kedves, megnyerő személyiség. 
Már a hangja is elvitt egy másik dimenzióba, a kezelés alatt meg a mennyországban jártam. Nem gondoltam volna hogy ennyire tud hiányozni az érintés. 
Nem akartam tudomásul venni hogy egyszer vége lesz.
Eszelős módon akartam még és még! 
Feltöltött, repülök, eufória imádat. 
Ezt nem lehet leírni annyival hogy jó volt, ilyen volt olyan volt. 
Ezt át kell élni! Mindenkinek!! 
Köszönöm neked drága. "

F. Krisztina

Csakraharmonizálásról:

" Ildikóhoz egy nyeremény által jutottam el. Nem tudtam még mi vár rám,,nagyon kiváncsi és izgatott voltam. Viszont kellemes meglepetés várt, mikor a kezelést megkezdte. El tudtam lazulni,,,el tudtam engedni a problémáimat,, Amit Ildikótól kaptam, az számomra egy testi- lelki felüdülés volt,,, ez az egy óra felért egy hétvégi wellnessel. Teljesen jól éreztem magam,,,, Őt csak ajánlani tudom mindenkinek...... Köszönöm Ildikó ! :) puszi "