Filler Ildikó vagyok, varázslatos érintésű masszőr. A kezeim közt eltűnik a stressz, elszáll a feszültség, oldódnak a görcsök, és megszűnik a fájdalom.

Jelenleg a frissítő svédmasszázs, talpmasszázs - talpreflexológia és az ayurvédikus indiai olajos testmasszázs közül választhat, ha hozzám jön, de hamarosan elvégzem az orvosi nyirokmasszázs, nyirokdrenázs tanfolyamot is, hogy még több embernek tudjak segíteni.

Mindig is szerettem masszírozni, közeli ismerőseim nagy örömére; ők biztattak, hogy ne csak hobbiként foglalkozzak ezzel, hanem hivatásként is. Több tanfolyamot is elvégeztem, hogy megfelelő tudással vághassak bele: nem csupán technikákat sajátítottam el, de sokat tanultam a természetes, 100%-os illóolajakról, masszázsolajakról is, amiket a kezelés során használok.

A fájdalom, a feszültség hátterében sokszor lelki vagy szellemi okok húzódnak meg, ezért a masszázs során mindhárom szintet "kezelem": a masszírozás a testre, az illóolajok a mentális szintre, a Bach-virágesszenciák pedig a lelki síkra hatnak, így a végére elengedhet minden feszültséget.

A masszázs egy nagyon hatékony, ugyanakkor hihetetlenül intim kezelési forma, ezért hiszek abban, hogy fontos a masszőr személye is. Amikor választ, akkor nem csak egy szalon, vagy technika mellett teszi le a voksát, hanem olyan masszőrt keres, aki lélekben is közel áll Önhöz, aki könnyen Önre hangolódik, akinek a kisugárzása is szimpatikus.

Nagyon fontos a számomra, hogy a vendégeim minél kellemesebben érezzék magukat, ezért nagy figyelmet fordítok a részletekre is: memóriahabos fejpárna, melegítőpárna, melegített olaj vár Önre, amikor belép a szalonba.

Jöjjön el egy vasárnapon, és garantálom, hogy hétfőn újult erővel vághat bele a hétbe!

Foglaljon időpontot itt