Filler Ildikó vagyok, varázslatos érintésű masszőr. A kezeim közt eltűnik a stressz, elszáll a feszültség, oldódnak a görcsök, és megszűnik a fájdalom.

Jelenleg a frissítő svédmasszázs, talpmasszázs - talpreflexológia és az ayurvédikus indiai olajos testmasszázs, és már az orvosi nyirokmasszázs, nyirokdrenázs masszázstípusok közül választhat, ha hozzám jön.

Mindig is szerettem masszírozni, közeli ismerőseim nagy örömére; ők biztattak, hogy ne csak hobbiként foglalkozzak ezzel, hanem hivatásként is. Több tanfolyamot is elvégeztem, hogy megfelelő tudással vághassak bele: nem csupán technikákat sajátítottam el, de sokat tanultam a természetes, 100%-os illóolajakról, masszázsolajakról is, amiket a kezelés során használok.

A fájdalom, a feszültség hátterében sokszor lelki vagy szellemi okok húzódnak meg, ezért a masszázs során mindhárom szintet "kezelem": a masszírozás a testre, az illóolajok a mentális szintre, a Bach-virágesszenciák pedig a lelki síkra hatnak, így a végére elengedhet minden feszültséget.

A masszázs egy nagyon hatékony, ugyanakkor hihetetlenül intim kezelési forma, ezért hiszek abban, hogy fontos a masszőr személye is. Amikor választ, akkor nem csak egy szalon, vagy technika mellett teszi le a voksát, hanem olyan masszőrt keres, aki lélekben is közel áll Önhöz, aki könnyen Önre hangolódik, akinek a kisugárzása is szimpatikus.

Nagyon fontos a számomra, hogy a vendégeim minél kellemesebben érezzék magukat, ezért nagy figyelmet fordítok a részletekre is: memóriahabos fejpárna, melegítőpárna, melegített olaj vár Önre, amikor belép a szalonba.

Jöjjön el egy vasárnapon, és garantálom, hogy hétfőn újult erővel vághat bele a hétbe!

Foglaljon időpontot itt